HYOL ry

Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry

Förbundet för lärarna i historia och samhällslära FLHS rf

#Tubetatonni -tubetuskilpailu

 

Talousguru-kilpailu täyttää 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi perinteisen lukiolaisille suunnatun talousaiheisen kilpailun rinnalla järjestetään kaikille nuorille suunnattu #Tubetatonni -videobloggauskilpailu. 

Yli 15-vuotiaat nuoret voivat osallistua #tubetatonni -kilpailuun ja tehdä omasta rahankäytöstään kertovan videoblogin. Kilpailuun voi osallistua yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Kilpailuaika on 1.1.-24.2.2017.
Paras vloggaus palkitaan tuhannen euron rahapalkinnolla.

Tubetuskilpailijoiden tulee ladata enintään kolmen minuutin mittainen video YouTubeen. Videobloggauksessa tulee pohtia esimerkiksi seuraavia asioita: Mistä sinä olet oppinut rahankäyttöä? Millaisia opetuksia rahojen käytöstä on jäänyt mieleen? Millaisista kokemuksista olet rahankäytössä ottanut opiksesi? Arvostamme vlogissa omaperäisyyttä ja pohdintaa omalla tyylillä.

Voittajat saavat kutsun Helsinkiin palkintojenjakoon, joka pidetään yhtäaikaa Talousguru-kilpailun finaalin kanssa 3.3.2017.

Ohjeet, säännöt ja lisätietoja


Talousguru- ja #Tubetatonni -kilpailut ovat osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Kilpailujen tarkoitus on edistää suomalaisten nuorten talousosaamista ja taloudellista itsenäisyyttä.