HYOL ry

Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry

Förbundet för lärarna i historia och samhällslära FLHS rf

Ambassador School

Haluaisitko lisätä oppilaidesi tuntemusta Euroopan unionin asioista?

Tule oppilaidesi kanssa mukaan Euroopan parlamentin Ambassador School -hankkeeseen! Hankkeen tarkoituksena on lisätä koulujen tietoisuutta Euroopan unionista ja tuoda nuoria lähemmäs unionin toimintaa ja poliittista keskustelua. Opettajat saavat valmiita oppimateriaaleja, jotka tarjoavat käytännön ideoita hankkeen toteuttamiseksi omassa oppilaitoksessa. Käytännön toteutus on vapaasti valittavissa, ja oppilaat voivat yhdessä opettajan kanssa esimerkiksi kutsua europarlamentaarikon vierailulle, pitää EU-aiheisen teemapäivän tai järjestää työpajoja materiaalien pohjalta.

Ambassador School on tarkoitettu yläkouluille, lukioille ja ammattikouluille. Aktiivinen osallistuminen hankkeen toteuttamiseen omassa koulussa tarjoaa hyvät lähtökohdat toisen asteen oppilaitoksille hakea mukaan Euroscolaan Strasbourgiin.

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2017–2018 Ambassador Schooliin on käynnissä 30.9.2017 saakka. HYOL ry tarjoaa hankkeeseen sitoutuneille opettajille koulutuksen yhteistyössä ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotuksen ja Ulkopoliittisen instituutin kanssa Helsingissä perjantaina 10.11.2017. Koulutuksen aikataulu löytyy tästä. Koulutuksessa on vielä tilaa Ambassador School -hankkeessa mukana oleville opettajille.

Lisätietoja hankkeesta ja ilmoittautuminen:
Projektivastaava Karoliina Paavilainen, projektivastaava[at]hyol.fi  050 337 4143

Abbassador School oli viime keväänä niin suosittu, että kaikki halukkaat koulut eivät mahtneet mukaan - toimithan nopeasti!